Vacatures

Altijd al bij de Bibliotheek willen werken?

Kik hier voor alle vacatures voor vrijwilligers

Openbare Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar is een bibliotheek met 20 vaste medewerkers en meer dan 200 vrijwilligers. Met een vestiging in Voorschoten en een vestiging in Wassenaar, twee verschillende bibliotheken met eigen netwerken.

De bibliotheek is in verandering. Naast de traditionele uitleenfunctie gaat het steeds meer om het bieden van een ontmoetingsplek, waar mensen komen voor hun persoonlijke ontwikkeling. De bibliotheek als plek voor ontmoeting & inspiratie, als huiskamer van het dorp.

Onze speerpunten zijn daarbij het samenstellen van een afgewogen collectie, een veelzijdig cultureel activiteitenprogramma en scholenprogramma, een Filmhuis, een Taalhuis en een uitgebreid cursusaanbod op het gebied van Mediawijsheid en zelfredzaamheid.

Er zijn op dit moment geen resultaten over dit onderwerp beschikbaar.

Geen passende vacature op dit moment?

Voel je vrij om ons een open sollicitatie te sturen.We ontvangen dan graag jouw motivatie waarom je graag bij de bibliotheek wilt werken en uiteraard jouw CV. Je kunt je sollicitatie mailen naar: info@obvw.nl

Bekijk vacatures voor vrijwilligers


Privacyregels bij een sollicitatieprocedure

In onze privacyregels zetten wij uiteen hoe wij, de Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar, omgaan met persoonsgegevens die wij verwerken bij een sollicitatieprocedure.

Lees onze privacyregels bij een sollicitatie.